Ondernemer aan het werk bij zijn draaiorgel

Particuliere verzekeringen

Van Steensel Assurantiën, uw adviseur!

Verzekeren is mensenwerk

In een tijd waarin alles complexer wordt, verlangt de particulier verzekerde steeds meer een persoonlijke benadering. Wij noemen dat 'het warme bakker gevoel'. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de beste verzekering niet alleen de juiste prijs en voorwaarden heeft. Het gaat erom dat de verzekering past bij u persoonlijk en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Persoonlijk gesprek om uw wensen te inventariseren

Wij nemen daarom de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Voor u op maat gemaakt pakket

In samenwerking met Van Steensel Assuradeuren B.V. stropen wij voor u de mouwen op en bekijken aan de hand van uw persoonlijke wensen welke verzekeringen bij uw situatie passen. Met ons geautomatiseerde systeem vergelijken wij diverse verzekeringen en kunnen zo voor u een totaal pakket aan verzekeringen verzorgen. Met een aantrekkelijk kortingssysteem draagt eraan bij dat u goed verzekerd bent tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zijn er trots op dat wij per rubriek die maatschappijen kunnen uitkiezen die in die rubriek sterk zijn. Het grootste voordeel voor u als verzekerde is toch wel dat wij zelf de afhandeling van schades kunnen verzorgen, waardoor deze nog sneller afgehandeld kan worden.

Persoonlijk (financieel) advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 010 412 3911. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij Van Steensel Assurantiën krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Van Steensel Assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Kom daarom langs bij Van Steensel Assurantiën voor een persoonlijk advies.

Overzicht particuliere verzekeringen

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen