Van Steensel - Risico rapport

Hoe gaat u om met bedrijfsrisico's

Ondernemen is risico's nemen

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is. En die verzekeringen, het is een noodzakelijk kwaad. Die map, soms zelfs een doos, met polissen krijgt weinig aandacht. De verzekeringsadviseur komt misschien nog één keer per jaar langs en neemt de polissen door.

Folder risico rapport

Risico rapport van Van Steensel Assurantiën

Van Steensel Assurantiën heeft door de jaren heen een systeem ontworpen waarbij alle polissen duidelijk met de belangrijkste gegevens kort zijn weergegeven. Per polis wordt jaarlijks een aangepast commentaar geschreven.

Met onze risicoanalyse kunt u vervolgens slimme keuzes maken om uw bedrijf te beschermen. Per risico kunt u nu het volgende bepalen:

  • Is preventie mogelijk en welke maatregelen moet ik dan nemen?
  • Tot welk kostenniveau kan ik de risico's zelf dragen?
  • Welke risico’s wil ik verzekeren?
  • Hoe ga ik de risico’s en maatregelen monitoren?

Aan het eind wordt een “over all commentaar” gegeven. In dit commentaar wordt aangegeven waar zich eventuele gaten in de dekking bevinden. Samen met de adviseur wordt besproken welke risico’s wel of niet verzekerd worden. Kies samen met Van Steensel Assurantiën voor continuïteit.

Wilt u eens weten hoe onze rapportage werkt, dan kunnen wij u door middel van ons “dummy rapport” de rapportage demonstreren.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen