Financieel advies

Financieel advies geeft inzicht in uw toekomst

Wat zijn uw toekomstdromen? Eerder stoppen met werken, een wereldreis maken, kinderen, een huis kopen? Het zijn allemaal mooie zaken, maar ze kosten veel geld. Heeft u er al over nagedacht wat u nu moet regelen om deze dromen straks te kunnen realiseren?

Met een goed financieel plan zet u een belangrijke stap in het waarmaken van uw dromen. Een dergelijk plan is nooit statisch, want de wereld verandert continu. In wetgeving, recht, belasting, maar ook in uw privé situatie. Daarom moet een financieel plan goed worden onderhouden.

Financieel advies

Vanuit verschillende invalshoeken wordt uw huidige en toekomstige financiële situatie bestudeerd en wordt een advies gegeven over:

De grote kracht van een goed financieel plan is om alle zaken die invloed hebben op uw inkomen en vermogen met elkaar te combineren. U krijgt een duidelijk beeld over fiscale voordelen die u nu onbenut laat, onnodige risico’s die u misschien neemt, of kansen die u laat liggen.

Wilt u een heldere financiële toekomst waarin uw dromen uit komen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een persoonlijk financieel plan. Dan is uw financiële toekomst niet afhankelijk van het lot, maar van uw eigen keuzes.

Vragen over uw financieel advies? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 010 412 3911.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen