Samenwerking met Van Steensel Assuradeuren B.V.

Wij werken samen met ons volmachtbedrijf Van Steensel Assuradeuren B.V. Van Steensel Assuradeuren B.V. heeft van een aantal verzekeraars een volmacht verkregen om voor rekening en risico’s van die verzekeraars offertes uit te brengen, verzekeringen te accepteren en te muteren, de polisadministratie te voeren, de schadebehandeling en de in- en excasso te verzorgen.

Wat betekent dit voor u?

Wij werken als een onafhankelijk selectieve bemiddelaar. Dit betekent dat wij volledig vrij zijn om te bepalen met welke verzekeraars wij samenwerken, maar binnen deze vrijheid bepaalde keuzes maken. In eerste instantie zullen wij uw verzekeringen proberen onder te brengen bij Van Steensel Assuradeuren B.V. Als blijkt dat de verzekeringsproducten van Van Steensel Assuradeuren B.V. niet passend of niet mogelijk zijn, zullen wij alternatieven onderzoeken en eventueel aanbieden. Door de intensieve samenwerking en de korte lijnen met Van Steensel Assuradeuren B.V. zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan onze klanten tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Van Steensel Assuradeuren B.V.

www.vansteenselassuradeuren.nl

Klachtenprocedure Van Steensel Assuradeuren B.V.

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen