Van Steensel - Transport

Wegvervoer

Van Steensel Assurantiën heeft al wat jaren haar sporen verdiend in de transportsector. Het familiebedrijf is zwaar geworteld in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten. Met haar 'risico rapporten' werkt zij al tientallen jaren.

Dit 'risico rapport' geeft de klant periodiek een duidelijk beeld hoe zij er met haar verzekeringen voor staat. Maar ook voor de potentieel nieuwe klant geeft het 'risico rapport' vaak haarscherp weer wat er aan het verzekeringspakket schort. Daarnaast is het een hulpmiddel om te kijken wat men kan doen om schade te voorkomen.

Van Steensel Assurantiën heeft een 'risico rapport' ontwikkeld speciaal voor de wegvervoerder en zijn bedrijf. Het wordt voor de wegvervoersector op diverse fronten steeds complexer. Daarom is het 'risico rapport voor het wegvervoer' een welkom middel om enigzins wegwijs te worden in de risico's die een wegvervoerder loopt. Het rapport is niet in juristentaal geschreven, maar op Rotterdamse leest, dus kraakhelder. Heeft u een bedrijf wat zich met wegvervoer bezighoudt en wilt u eens proeven van dit 'risico rapport voor het wegvervoer' neem dan contact ons op. Telefoon: 010 412 3911

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen