Particulier

Woningmarkt herstelt zich, starters doen het goed!

Particulier
17-06-2024

De woningmarkt zit weer in de lift en de cijfers van april 2024 spreken boekdelen. In die maand zijn maar liefst 45.000 hypotheekaanvragen gedaan, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN). Opvallend detail: eenderde daarvan is aangevraagd door starters.

ECB verlaagt de rente: wat betekent dit voor u?

Particulier
10-06-2024

Waarschijnlijk heeft u het al in de krant gelezen of op het journaal gezien: de Europese Centrale Bank (ECB) gaat de belangrijkste rente verlagen. Maar wat betekent dat voor u?

Bespaar op uw huurauto met uw reisverzekering!

Particulier
07-06-2024

Huurt u wel eens een auto als u op vakantie bent? Veel Nederlanders die dit doen, hebben geen idee welke kosten wel en niet gedekt zijn mocht er iets gebeuren. Dat komt omdat de huurovereenkomst vaak niet erg duidelijk is. Gelukkig kan uw reisverzekering uitkomst bieden!

Nieuwe auto leasen? Maak de juiste keuze!

Particulier
06-06-2024

Steeds meer Nederlanders kiezen voor private lease om in een nieuwe auto te rijden, zonder zorgen over onderhoud en afschrijving. Het gemak van geen onverwachte kosten is dan ook een aantrekkelijk voordeel! 

Wat doet u dit jaar met uw vakantiegeld?

Particulier
30-05-2024

Het is eind mei en dat betekent voor velen: vakantiegeld! Heeft u het in gedachten al uitgegeven? Gaat u voor die droomvakantie of wordt het dit jaar misschien iets heel anders?

Tips om uw cabrio in topconditie te houden

Particulier
27-05-2024

Wind door de haren, zonnetje erbij en lekker de weg op om te toeren in uw cabrio. Natuurlijk kunt u ‘m het hele jaar rijden, maar eerlijk is eerlijk: voor de ultieme beleving moet het dak eraf!

Vergeet uw gehoorapparaat niet te verzekeren

Particulier
13-05-2024
De meeste mensen gaat ervan uit dat hun, vaak dure, gehoorapparaten wel meeverzekerd zijn onder hun inboedelverzekering. Maar deze apparaten zijn...

Schade door kitnaden niet (meer) verzekerd

Particulier
13-05-2024

Steeds meer verzekeraars hebben besloten de niet gedekte waterschades expliciet in hun polisvoorwaarden op te nemen.

Wachttijden bij autoschadeherstel

Particulier
13-05-2024
Als u schade heeft dan wil onze schadeafdeling ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt rijden met een prachtig gerepareerde automobiel. Toch...

Hoog water: mensen checken overstromingsrisico

Particulier
13-05-2024
Het is niet alleen zo dat mensen bij een hoge waterstand in de rivieren hun verzekeringstussenpersoon bellen of overstroming wel verzekerd is. Ook...

Kentekenplicht voor bijzondere bromfietsen als Segway en elektrische step

Particulier
13-05-2024

Sinds dit jaar zijn er nieuwe regels voor de toelating van bijzondere bromfietsen. Bijzondere bromfietsen zijn innovatieve, lichte, langzaam rijdende voertuigen.

Onze jaarlijkse kosten vanaf 1 juli bij een offerte voor een schadeverzekering

Particulier
13-05-2024
Als u vanaf juli een nieuwe particuliere schadeverzekering bij ons aanvraagt, vindt u ook de jaarlijkse kosten die wij in rekening brengen om uw...

Pagina's

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen