Wachttijden bij autoschadeherstel

Nieuws
Datum: 13-05-2024

Als u schade heeft dan wil onze schadeafdeling ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt rijden met een prachtig gerepareerde automobiel. Toch wordt het de laatste tijd steeds moeilijker om schadebedrijven te vinden waar u goed en snel geholpen wordt. De wachttijden bij de Schadegarant-herstelbedrijven lopen inmiddels op tot zes of soms acht weken. Dit heeft alles te maken met de toename van reparaties, de technologie in auto’s, de krapte op de arbeidsmarkt en de afnemende reparatievriendelijkheid van auto’s. Toch blijven wij zoeken naar schadeherstellers die u sneller dan wat momenteel normaal is, kunnen helpen. Heeft u een autoschade? Overleg dan even met onze schadeafdeling waar u de schade het beste kunt laten repareren.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen